Onze 2 Second Display® serie

2 Second display® serie

De kartonnen displays uit de 2 Second Display® serie zijn zeer uniek door hun bijzondere constructie die het mogelijk maakt om de displays in enkele seconden op te zetten. Hierdoor zijn de displays gemakkelijk in gebruik en direct inzetbaar bij promotionele acties op de winkelvloer.

Al deze displays kunnen in uw eigen huisstijl bedrukt worden en lenen zich perfect ter ondersteuning van uw boodschap.

Hieronder vind u een overzicht van onze 2 Second Display® serie.

FOLDABLE SHOP

De 2 Second FOLDABLE SHOP Display® is een unieke display met een aantal bijzondere kenmerken. De display kan als een klein compact pakket worden meegenomen en door de slimme constructie ontvouwt de display zich in één beweging tot een volwaardige display op de winkelvloer. De display, met het formaat 60x40 en 4 trays, is oersterk, want de display heeft een draagvermogen van wel 35 kg. per tray, wat betekent dat de display heel wat producten kan dragen.
De display is geschikt om te plaatsen op de winkelvloer als ook op elk type pallet.
Gepatenteerd NL2021190

ellipse

De 2 Second ELLIPSE Display® is een display in verschillende vormen en formaten om met uw klanten te communiceren op het point of sale. De display heeft een dusdanige constructie waardoor deze snel, zonder ingewikkelde instructies en zonder enige moeite op te zetten is. De 2 Second ELLIPSE Display® wordt zeer compact opgevouwen, wat logistieke voordelen oplevert, en wordt verpakt in een golfkartonnen verpakkingsdoos of polyethyleen verpakkingszak. De display is zeer stabiel door de unieke constructie, maar het is mogelijk om extra ondersteuning te integreren door middel van verschillende soorten voetsteunen.

hang-in

Onze milieuvriendelijk en gepatenteerde display, de 2 Second HANG-IN Display®, wordt volledig uitgevoerd in karton, wat de display in zijn geheel recyclebaar maakt. De display wordt zeer compact verpakt in één pakket, er zijn geen losse onderdelen. Door de bijzondere constructie, de trays worden in de zijwanden gehangen, is deze display bijzonder stevig, het totaal draagvermogen is tot wel 150 kg!

retail compact

De 2 Second RETAIL COMPACT Display® dankt zijn naam aan het compacte pakket wanneer de display opgevouwen is. Hierdoor kan de display gemakkelijk meegenomen en vervoerd worden. Ook deze display staat binnen enkele seconden, zonder enige moeite op de winkelvloer, klaar om afgevuld te worden met producten. Deze display is zeer stevig, de trays hebben een draagvermogen tot wel 25 kg! De 2 Second RETAIL COMPACT Display® heeft de mogelijkheid om geplaatst te worden op een pallet.

retail

Presenteer producten in een opvallende display, zoals de 2 Second RETAIL Display®. Een gepatenteerde display die binnen enkele seconden, zonder enige moeite, op de winkelvloer staat. De display is zowel op de winkelvloer te plaatsen alsook op een pallet te bevestigen, waardoor de display gemakkelijk te verplaatsen is. De retail display is in verschillende uitvoeringen, verschillend aantal trays en verschillende topkaarten leverbaar.

dumpbin

Voor bulk producten is onze 2 Second DUMPBIN Display® zeer geschikt. Deze verkoop stimulerende display is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: Classic, Rond, Magic en Twist. De filmpjes laten de Twist (l) en de Magic (r) zien. Elke display is gemakkelijk en snel op te zetten voor directe actie op de winkelvloer, en is uit te breiden met verschillende opties om de display naar uw wens te creëren.

tower

Deze 2 Second TOWER Display® is dé oplossing om een actie te doen met stortgoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snoep, gereedschap en schoonheidsproducten. De display is in verschillende varianten leverbaar in 1, 2, 3 of 4 etages en is te bedrukken in uw eigen huisstijl, al dan niet compleet met topkaart.

contour

Creativiteit door verschillende vormen en contouren, dat is de veelzijdigheid van onze 2 Second CONTOUR Display®. De display is 2-zijdig bedrukt, waardoor het perfect in een open ruimte geplaatst kan worden. Door de lichte bolling krijgt de display nog meer karakter. Deze display biedt vele creatieve mogelijkheden en is te bestellen vanaf 15 cm t/m 190 cm hoog.

panel

Communiceer uw boodschap op een leuke en unieke manier door middel van de 2 Second PANEL Display®. Deze display bestaat uit een stevige kartonnen steun die plaats biedt aan drie of meerdere showcards. Elke showcard kan een specifieke boodschap communiceren, kan een folderbakje bevatten of kan schuin geplaatst worden. De display is heel gemakkelijk op te zetten, door één handeling ontvouwt dit kleine pakket zich tot een volwaardige communicatiedisplay.

kleine aantallen?

De displays uit de 2 Second display® serie zijn in lage oplages ook verkrijgbaar via onze webshop www.kartonnenwinkel.nl Daar kunt u ook terecht voor verdere voorbeelden en specificaties.

meer informatie nodig?

Bel +31 (0)475 56 95 95 of vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op!

contact