Ons familiebedrijf Holbox

ons bedrijf

Holbox is een internationaal georiënteerd familiebedrijf dat sinds 1976 gespecialiseerd is in ontwerp, design en productie van displays. We bieden een totaalpakket op het gebied van Point of Sale materiaal. Dat betekent: van ontwerp en eerste schets tot en met de productie van displays, verpakken en logistiek.

historie

Holbox is in 1976 opgericht door Jan Hol die van oorsprong scheepswerktuigkundige is. Na een aantal jaren te hebben gevaren, vond hij zijn toekomst aan wal, waar hij begon met een eenmansbedrijf in bruine dozen. Een aantal jaren later startte hij met de productie van displays.

Inmiddels zijn we ruim 40 jaar verder en heeft Holbox kunnen uitgroeien tot een volwaardige partner voor gerenommeerde bedrijven. Het hoofdkantoor bevindt zich op een ideale uitvalsbasis in Echt, van waaruit België en Duitsland gemakkelijk te bereiken zijn. Holbox verzorgt het complete traject voor al het point of sale materiaal, van de eerste schets tot en met de productie, het verpakken en verzenden van het product. Door het succes is dit uitgegroeid tot drie afzonderlijke takken: display, packaging en P.O.S pakket, waarbij het ontwerpen en produceren van de displays de core business is. Heden ten dagen wordt het bedrijf nog steeds met veel plezier en passie gerund door de familie.

Sinds eind 2016 is Kartonnenwinkel.nl ontstaan, de nieuwe telg van de familie en onderdeel van de Holbox Groep. Een webshop waar de creativiteit en passie voor karton zichtbaar wordt in unieke producten, zoals kartonnen meubeltjes, levensgrote kartonnen figuren en leuk speelgoed voor kinderen!

Naast de productie van displays en kartonnen producten zijn we uitgever van Navenant Magazine. Een lifestylemagazine voor ondernemende mensen die genieten van het leven. Al ruim 14 jaar informeert het magazine Nederlands- en Belgisch-Limburg over zaken die het leven aangenaam maken, zoals culinaire genoegens, kunst, uitgaan, sport, auto’s en reizen.

bedrijfh1
bedrijfh2
bedrijfh3
bedrijfh4
bedrijfh5
bedrijfh6
bedrijfh7
bedrijfh8

locatie

Vanuit de centrale locatie in Echt (NL), de productielocatie in het Poolse Gliwice en verkoopkantoren in Duitsland, België en Frankrijk bedient Holbox met ruim 400 medewerkers de Europese markt.

bedrijflpolen
bedrijflecht

productie

Door de jaren heen heeft Holbox zich ontwikkeld tot een volwaardige partner die het complete traject voor al het point of sale materiaal verzorgt. Alle fasen van het productieproces worden in huis uitgevoerd. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op veranderingen en wijzigingen en kan er een snelle levertijd gegarandeerd worden.

bedrijfproductie1

ontwerp studio

bedrijfproductie2
bedrijfproductie3
bedrijfproductie4
bedrijfproductie5

drukkerij

bedrijfproductie6

cacheren

bedrijfproductie7
bedrijfproductie8

montage

bedrijfproductie9
bedrijfproductie10

goede doelen

Als bedrijf steunen wij verschillende goede doelen in sport, cultuur en gezondheid, we zien dit als maatschappelijk belang. Via Navenant Foundation, onze eigen stichting, werven we gelden voor diverse goede doelen en hulporganisaties. In het bijzonder voor Health Foundation Limburg, een stichting die wetenschappelijk onderzoek doet naar killercellen en kanker. Internationaal voor End Polio Now met hun wereldwijde project "Dat geen enkel kind ziek moet worden met polio” en ShelterBox die reageren op humanitaire rampen. Daarnaast werken we samen met Topsport Limburg, een stichting die de jeugd in Limburg (Nederland) de kans geeft om hun sportieve doel te bereiken in een omgeving met Olympische ambitie.

ontwikkeling

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn belangrijke kernwoorden voor Holbox. Deze kernwoorden komen tot uiting in machines en producten die behoren tot de meest moderne en uitgebreide. Natuurlijk alles met in achtneming van onze zorg voor het milieu.

bedrijfontwikkeling1
bedrijfontwikkeling2